Personenbescherming

Mobiele bewaking

Personenbescherming

In onze huidige maatschappij kan persoonlijke beveiliging noodzakelijk zijn. Het beschermen van personen tegen mogelijke gevaren door hen af te schermen voor ongewenste toenadering door derden, wordt ook wel "bodyguarding" genoemd. Personen die uit hoofde van hun functie, bekendheid of financiële draagkracht behoefte hebben aan persoonlijke bescherming voor zichzelf en/of hun familieleden, kunnen bij Sentery Security gediplomeerde bodyguards inhuren.

Personenbescherming
Contacteer ons

We kijken samen naar de beste oplossing voor uw situatie.

Bedankt!

Wij hebben uw aanvraag goed ontvangen en komen zo spoedig mogelijk bij u terug!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Bodyguarding op maat

Bescherming van personen, beter bekend als bodyguarding, is een gespecialiseerde dienst die maatwerk vereist, ongeacht of u dit een dag of het hele jaar door nodig heeft. Tijdens de risicoanalyse wordt bepaald welke maatregelen nodig zijn om u, uw werknemers of uw gezin de nodige veiligheid te bieden. Het leveren van (opvallende) bewaking alleen is niet altijd de beste oplossing, daarom zorgen we ervoor dat de maatregelen in verhouding staan tot de geanalyseerde risico's. We minimaliseren de impact op uw dagelijkse bezigheden zo veel mogelijk.

Onze bodyguards hebben erkende opleidingen gevolgd en werken altijd volgens het "Low Profile" principe. Deze stijlvolle en discrete professionals voeren tijdelijke of langdurige opdrachten uit. Het gebruik van beveiligde communicatiemiddelen, zowel voor onze CP-Agents als voor onze VIP-voertuigen, zorgt ervoor dat er onmiddellijk gecoördineerde acties kunnen worden ondernomen.

Diensten op maat van uw verwachtingen

Sentery Security heeft de nodige expertise en ervaring om mogelijke risico's van elk type te analyseren en te minimaliseren door middel van verschillende intelligente oplossingen.

Daarbij bieden wij aanvullende diensten aan voor persoonlijke bescherming, zoals een VIP-chauffeur, statische bewaking (van woonhuizen of bedrijfspanden) en preventieve observatie.

Onze bodyguards hebben door jarenlange ervaring in defensie, politie en beveiliging de nodige kennis opgebouwd. Onze vergunde bodyguards hebben ruime ervaring in het beschermen van personen, waaronder ambassadeurs, topsporters, bedrijfsleiders en beroemdheden. Wij bieden ook vrouwelijke en meertalige bodyguards. Onze specialisten zijn gecertificeerd en gediplomeerd voor dit werk, en we screenen ons personeel zorgvuldig.

Wij beheersen alle risicofactoren volledig en bieden een oplossing op maat die volledig is aangepast aan uw wensen.

Voordelen van bodyguarding door Sentery Security

Een van de voordelen van het inhuren van bodyguards bij Sentery Security is dat u kunt rekenen op de expertise en ervaring van onze professionals. Onze bodyguards zijn getraind om een breed scala aan beveiligingstaken uit te voeren, waaronder risicoanalyse, preventie van bedreigingen en fysieke bescherming van personen en eigendommen. Bovendien bieden wij ook advies over beveiligingsrisico's en -maatregelen, zodat u beter voorbereid bent op mogelijke veiligheidsincidenten.

Een ander voordeel van Sentery Security is ons flexibele dienstenaanbod. Wij begrijpen dat elk beveiligingsprobleem uniek is en vereist daarom een op maat gemaakte oplossing. Daarom bieden wij verschillende bodyguarding pakketten aan, afhankelijk van uw specifieke wensen en behoeften. Of u nu op zoek bent naar permanente of tijdelijke beveiliging, wij hebben de juiste oplossing voor u.

Ten slotte is Sentery Security toegewijd om de hoogste normen van professionaliteit en discretie te handhaven. Wij begrijpen dat de veiligheid van onze klanten van het grootste belang is en daarom zorgen wij ervoor dat onze bodyguards de hoogste normen van ethiek en integriteit naleven. U kunt erop vertrouwen dat uw veiligheid en privacy in goede handen zijn bij Sentery Security.

Sentery Security biedt op maat gemaakte bodyguarding diensten voor personen die persoonlijke bescherming nodig hebben.  Aarzel niet om contact met ons op te nemen voor meer informatie over onze diensten en hoe wij u kunnen helpen bij het beveiligen van uw bedrijf.

Klaar om de veiligheid van uw onderneming te verhogen?