Bewakingsdiensten

In de wereld van bewaking erkennen wij de uniciteit van elk bedrijf en elke situatie. Sentery Security biedt daarom op maat gemaakte bewakingsoplossingen die naadloos aansluiten bij uw specifieke behoeften. Ontdek ons brede scala aan doeltreffende bewakingsdiensten, ontworpen om uw bedrijf in elke situatie te beschermen.

Evenementenbewaking

Evenementenbewaking

Met evenementenbewaking waarborgen onze bewakingsagenten de veiligheid van diverse evenementen. Wij begeleiden het publiek, bewaken podia, controleren backstage en beveiligen installaties. Door actief met u samen te werken, bepalen we een doordachte beveiligingsaanpak om ervoor te zorgen dat evenementen veilig en soepel verlopen.

Mobiele Bewaking

Mobiele Bewaking

Met onze mobiele bewaking verzekeren wij een bewakingsagent die controlerondes uitvoert voor toezicht en bescherming. Deze dienst integreert preventieve en interventieve maatregelen, waardoor u steeds kunt rekenen op mobiele beveiliging en een waakzaam oog.

Personenbescherming

Personenbescherming

Met personenbescherming, bekend als "bodyguarding," waarborgen onze gespecialiseerde bewakingsagenten de bescherming van individuen tegen potentiële gevaren. We schermen onze klanten af en voorkomen ongewenste toenadering, met speciale aandacht voor persoonlijke veiligheid.

Statische Bewaking

Statische Bewaking

Met statische bewaking garanderen onze bewakingsagenten voortdurend of periodiek toezicht en bescherming van zowel roerende als onroerende goederen. We analyseren potentiële gevaren voor uw locatie en ontwikkelen een plan dat nauw aansluit op uw specifieke behoeften.

Winkelinspectie

Winkelinspectie

Met winkelinspectie houden onze bewakingsagenten nauwlettend toezicht op het gedrag van klanten in winkelruimtes om diefstallen te voorkomen of te detecteren. Of ze nu in burgerkleding of uniform opereren, onze bewakingsagenten bewegen discreet door de ruimte of observeren via cameratoezicht.