Services

Interventie na alarm

Een alarmsysteem is een doeltreffende manier om uw woning of bedrijf te beschermen tegen ongewenste gebeurtenissen. Echter, enkel een alarmsysteem hebben is niet genoeg; een goede alarmopvolging is van cruciaal belang. Sentery Security is een bewakingsbedrijf dat 24/7 reageert op elk alarm, conform de instructies.

Professionele alarmopvolging door Sentery Security

Volgens de wet van 7 april 2003 moeten externe partijen eerst de situatie verifiëren bij een alarm, voordat politiediensten ter plaatse mogen gaan. Sentery Security speelt hierin een cruciale rol door de situatie te controleren. Onze bewakingsagent controleert of het een vals alarm betreft en waarschuwt indien nodig de ordediensten. Deze snelle interventie leidt tot besparingen op stress, tijd en geld voor de ondernemer. We bieden interventie na alarm aan op diverse locaties, zoals bedrijventerreinen, industriezones, woonwijken en winkelcentra. Taken van de mobiele bewakingsagent omvatten controlerondes, contact opnemen met ordediensten en rapportage van de alarmopvolging.

Voordelen van alarmopvolging door Sentery Security:

  • Maak je geen zorgen bij een alarm: Onze bewakingsagent handelt ter plaatse de situatie af, zodat je zelf niet hoeft te komen wanneer er een alarmsignaal is.
  • Tijd- en geldbesparing: Vermijd onnodig tijd- en geldverlies bij het oplossen van valse alarmen, omdat Sentery Security bekend is met het oplossen van problemen met alarmsystemen.
  • Geen nachtelijke telefoontjes: Voorkom nachtelijke telefoontjes om ter plaatse vast te stellen dat het een vals alarm was.
  • Professionele confrontatie: Bij een inbraak laat u de confrontatie met een onbevoegd persoon over aan de getrainde professionals van Sentery Security, die de situatie veilig afhandelen.
Professionele alarmopvolging door Sentery Security

Betrouwbare bewaking op diverse locaties.

Onze bewakingsdiensten bieden u de gemoedsrust die u nodig heeft. Met onze ervaren bewakingsagenten zorgen wij voor betrouwbare bewaking op verschillende locaties.

01/

Industriële bewaking

02/

Bewaking op bouwwerven

03/

Havenbewaking

bewakingsonderneming in roeselare
consortiumbewaking roeselare
bewakingsbedrijf in roeselare

Kies voor snelle interventie na alarm

Kies vandaag nog voor de veiligheid van uw woning of bedrijf. Een alarmsysteem alleen is niet genoeg; een doeltreffende alarmopvolging met Sentery Security is essentieel. Bespaar uzelf stress, tijd en financiële kosten met onze snelle en efficiënte interventie na alarm. Neem direct contact met ons op voor informatie over onze op maat gemaakte diensten.

Contacteer ons