Services

Patrouilles

Bij de bescherming van gebouwen en privéwoningen is mobiele bewaking essentieel. Sentery Security biedt een effectieve en kostenefficiënte oplossing voor actieve veiligheid door middel van mobiele patrouilles.

Mobiele patrouilles door Sentery Security

Bij Sentery Security zetten onze toegewijde bewakingsagenten zich in voor een veilige omgeving door middel van mobiele patrouilles. Wij voeren controlerondes uit, openen en/of sluiten gebouwen, en verzorgen veiligheidschecks op flexibele tijdstippen. Onze mobiele bewakingsopdrachten zijn veelzijdig en gaan verder dan alleen preventieve maatregelen; ze omvatten ook het opsporen van technische defecten en facilitaire aspecten voor efficiënte kostenbesparingen.

Waarom kiezen voor mobiele patrouilles?

  • Afschrikking door preventieve patrouilles.
  • Real-time rapportage voor transparante monitoring.
  • Adequate respons op incidenten door getrainde bewakingsagenten.
  • Dienstverlening op maat qua duur en frequentie.
Mobiele patrouilles door Sentery Security

Betrouwbare bewaking op diverse locaties.

Onze bewakingsdiensten bieden u de gemoedsrust die u nodig heeft. Met onze ervaren bewakingsagenten zorgen wij voor betrouwbare bewaking op verschillende locaties.

01/

Industriële bewaking

02/

Bewaking op bouwwerven

03/

Havenbewaking

bewakingsonderneming in roeselare
consortiumbewaking roeselare
bewakingsbedrijf in roeselare

Kies voor mobiele patrouilles

Ervaar de meerwaarde van mobiele patrouilles voor de veiligheid van uw bedrijf. Neem vandaag nog contact met ons op voor details over onze op maat gemaakte bewakingsdiensten. Gezamenlijk streven we naar een kosteneffectieve beveiligingsoplossing die waarde toevoegt aan uw bedrijf.

Contacteer ons