Services

Consortiumbewaking

Samen sterk tegen beveiligingsrisico's. Kies voor kostenefficiënte beveiliging op bedrijventerreinen met Sentery Security. Onze consortiumbewaking biedt een gecoördineerde aanpak voor gedeelde veiligheid tegen de beste prijs.

Consortiumbewaking door Sentery Security

Ook u streeft naar maximale veiligheid voor uw faciliteiten, medewerkers en inventaris. De aanwezigheid van bewakingsagenten op uw bedrijventerrein draagt aanzienlijk bij aan de algemene veiligheid. Met onze consortiumbewaking bieden we deze veiligheid aan tegen een kostenefficiënte prijs. Door de bewaking van verschillende bedrijven binnen dezelfde bedrijvenzone te bundelen, kunnen we een aantrekkelijk tarief aanbieden.

Of het nu gaat om statische of mobiele bewaking, Sentery Security zorgt voor maatwerkoplossingen die aansluiten bij uw specifieke behoeften.

Consortiumbewaking door Sentery Security brengt talloze voordelen met zich mee:

  • Kostenefficiënt: Samen met andere bedrijven deelt u de kosten voor hoogwaardige beveiliging tegen een voordelige prijs.
  • Snelle reactie op dreigingen: Onze agenten handelen snel en doeltreffend bij potentieel gevaarlijke situaties.
  • Aangepaste bewakingsrondes met digitale rapportage: Real-time rapportage en op maat gemaakte rondes houden u constant op de hoogte van de situatie op het terrein.
  • Ondernemingen en/of organisaties die gezamenlijk beroep doen op een vergunde bewakingsonderneming kunnen genieten van een verhoogde fiscale aftrek tot 120%
Consortiumbewaking door Sentery Security

Betrouwbare bewaking op diverse locaties.

Onze bewakingsdiensten bieden u de gemoedsrust die u nodig heeft. Met onze ervaren bewakingsagenten zorgen wij voor betrouwbare bewaking op verschillende locaties.

01/

Industriële bewaking

02/

Bewaking op bouwwerven

03/

Havenbewaking

bewakingsonderneming in roeselare
consortiumbewaking roeselare
bewakingsbedrijf in roeselare

Efficiënte consortiumbewaking

Ontdek de kosteneffectieve bewakingsoptie voor bedrijventerreinen met consortiumbewaking. Sentery Security is toegewijd aan de bescherming van uw bedrijf. Neem vandaag nog contact met ons op voor gedetailleerde informatie over onze diensten.

Contacteer ons