Services

Bewaking met hond

Bewakingshonden zijn een effectieve aanvulling op traditionele bewaking. Sentery Security biedt hoogwaardige bewakingsdiensten met getrainde honden om de veiligheid van uw locatie te versterken.

Professionele bewaking met honden door Sentery Security

Onze bewakingshonden en hun begeleiders zijn zorgvuldig geselecteerd en opgeleid om effectieve afschrikking te bieden tegen indringers en een snelle respons te bieden in geval van veiligheidsdreigingen. Ontdek hoe Sentery Security uw beveiligingsniveau kan verhogen met professionele bewaking met honden.

Sentery Security voorziet diverse bewakingsoplossingen met inzet van honden. Onze honden worden ingezet voor de bewaking van zowel roerende als onroerende goederen, veiligheidscontroles op niet-publieke locaties en de beveiliging van niet-publieke evenementen. Deze dienst kan, afhankelijk van uw wensen, gecombineerd worden met andere bewakingsmaatregelen. Onze honden voldoen aan alle voorschriften en normen en zijn getraind om op passende wijze te reageren in diverse situaties.

  • De aanwezigheid van een hondenteam levert aanzienlijke bijdrage aan de veiligheid van uw organisatie, zowel bij permanente als mobiele bewakingsdiensten.
  • Bewakingshonden hebben een sterk afschrikkend effect, beter gehoor, reukvermogen en zicht, en dragen bij aan een verhoogd veiligheidsgevoel van zowel bewakingsagenten als andere aanwezigen.
  • Onze honden voldoen aan de gestelde eisen en zijn getraind om adequaat te reageren in elke situatie, waardoor wij optimale veiligheid en doeltreffende interventies kunnen waarborgen tijdens bewakingsopdrachten.
Professionele bewaking met honden door Sentery Security

Betrouwbare bewaking op diverse locaties.

Onze bewakingsdiensten bieden u de gemoedsrust die u nodig heeft. Met onze ervaren bewakingsagenten zorgen wij voor betrouwbare bewaking op verschillende locaties.

01/

Industriële bewaking

02/

Bewaking op bouwwerven

03/

Havenbewaking

bewakingsonderneming in roeselare
consortiumbewaking roeselare
bewakingsbedrijf in roeselare

Optimale bewaking met hond

Ontdek vandaag nog hoe bewaking met honden een preventief en beschermend karakter kan geven aan uw infrastructuur, goederen en medewerkers. Sentery Security biedt op maat gemaakte bewakingsoplossingen, afgestemd op uw specifieke behoeften. Neem nu contact met ons op voor meer informatie over hoe wij uw veiligheid kunnen versterken met onze bewakingshonden.

Contacteer ons