Services

Winkelbewaking

Winkeldiefstal vormt een aanzienlijke uitdaging voor veel winkelketens en winkelcentra, met jaarlijks aanzienlijk omzetverlies. Sentery Security staat klaar om deze problematiek doeltreffend aan te pakken door professionele winkelbewaking te bieden.

Doeltreffende Winkelbewaking door Sentery Security

Onze bewakingsagenten zijn gespecialiseerd in diefstalpreventie en zetten zich in voor de veiligheid van zowel uw klanten als medewerkers. Wij bieden diverse benaderingen aan, waaronder de inzet van geüniformeerde bewakingsagenten voor een preventief effect en/of doeltreffende camerabewaking. Vertrouw op Sentery Security voor een alomvattende bewaking van uw winkel. Met onze expertise verminderen we risico's, bevorderen we een veilige winkelomgeving en helpen we uw bedrijf te beschermen tegen financiële verliezen.

Bij Sentery Security stellen we een veilige winkelomgeving als onze hoogste prioriteit. Onze bewakingsagenten zijn getraind om om te gaan met situaties zoals winkeldiefstal, zakkenrollen en agressie. Ze handelen altijd met kalmte, zorgvuldigheid en discretie. Onze beveiligingsagenten hebben specifieke training ontvangen om diefstal op verschillende manieren te voorkomen. We kunnen uniforme beveiligingsagenten inzetten om een afschrikkend effect te creëren. Daarnaast kunnen we camerabewaking gebruiken. Als laatste optie kunnen we ook discreet inspecties uitvoeren met winkelinspecteurs die in burgerkleding opereren. Door deze diverse methoden te combineren, kunnen we potentiële dieven afschrikken en diefstallen op heterdaad vaststellen.

Onze diensten omvatten onder andere:

  • Inzet van bewakingsagenten in uniform voor een preventief effect
  • Observatie van verdachte elementen en personen
  • Terugvordering van gestolen goederen
  • Adequate reactie bij noodsituaties
  • Getraind in EHBO en brandpreventie
  • Toezicht op de veiligheid van klanten en medewerkers
Doeltreffende Winkelbewaking door Sentery Security

Betrouwbare bewaking op diverse locaties.

Onze bewakingsdiensten bieden u de gemoedsrust die u nodig heeft. Met onze ervaren bewakingsagenten zorgen wij voor betrouwbare bewaking op verschillende locaties.

01/

Industriële bewaking

02/

Bewaking op bouwwerven

03/

Havenbewaking

bewakingsonderneming in roeselare
consortiumbewaking roeselare
bewakingsbedrijf in roeselare

Winkelbewaking op maat

Bij Sentery Security bent u verzekerd van professionele en uitgebreide bewaking voor uw winkel. Onze bewakingsagenten zijn gespecialiseerd in diefstalpreventie en het waarborgen van de veiligheid van uw klanten en medewerkers. Wij streven naar een omgeving waarin bezoekers optimaal kunnen genieten, terwijl dieven worden afgeschrikt. Of het nu gaat om de inzet van geüniformeerde bewakingsagenten of camerabewaking, Sentery Security biedt een op maat gemaakte oplossing voor de beveiliging van uw winkel.

Contacteer ons