Interventie na alarm

Mobiele bewaking

Interventie na alarm

Een alarmsysteem is een effectieve manier om uw woning of bedrijf te beschermen tegen inbraak of andere ongewenste gebeurtenissen. Het is echter niet voldoende om alleen een alarmsysteem te hebben. U moet ook zorgen voor een goede alarmopvolging. Sentery Security is een beveiligingsbedrijf dat 24/7 gevolg geeft aan elk alarm, volgens de instructies.

Interventie na alarm
Contacteer ons

We kijken samen naar de beste oplossing voor uw situatie.

Bedankt!

Wij hebben uw aanvraag goed ontvangen en komen zo spoedig mogelijk bij u terug!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Wetgeving en interventie na alarm.

De wet van 7 april 2003 bepaalt dat politiediensten niet meer als eerste ter plaatse mogen gaan bij een alarm. Eerst moet er een vaststelling door derden worden gedaan om na te gaan of het alarm gegrond is. Dit betekent dat een beveiligingsbedrijf zoals Sentery Security ingeschakeld moet worden om de situatie te controleren.

De agent verifieert of het om een vals alarm gaat of niet. Indien nodig waarschuwt hij de ordediensten of onderneemt hij verdere actie. Door deze snelle en efficiënte interventie na een alarm wordt er bespaard op stress, tijd en geld voor de ondernemer.

Taken van Sentery Security bij interventie na alarm.

Sentery Security biedt interventie na alarm aan op verschillende locaties, waaronder bedrijventerreinen, industriezones, woonwijken en winkelcentra. De taken van de mobiele bewakingsagent na een alarm omvatten het uitvoeren van controlerondes, contact opnemen met ordediensten en rapportage van de alarmopvolging.

Voordelen van alarmopvolging

Een alarmopvolging met Sentery Security heeft vele voordelen. Ten eerste hoeft u zich geen zorgen te maken over wat u moet doen als het alarm afgaat. De mobiele bewakingsagent van Sentery Security gaat ter plaatse en handelt de situatie af. Zo hoeft u niet zelf naar de plaats delict te gaan om de dieven te confronteren of de politie te bellen.

Een ander voordeel is dat de alarmopvolger van Sentery Protection weet hoe een probleem met het alarmsysteem opgelost moet worden. Dit betekent dat u als ondernemer en eerste aanspreekpunt geen stress, tijd en geld hoeft te verspillen aan het oplossen van een vals alarm. Daarnaast worden onnodige telefoontjes midden in de nacht om ter plekke te constateren dat het een vals alarm was, vermeden.

En als er toch een inbraak plaatsvindt, laat dan de confrontatie met een onbevoegd persoon over aan de getrainde professionals van Sentery Security. Zij weten hoe ze moeten handelen en zullen de situatie veilig afhandelen.

In conclusie, een alarmsysteem is niet voldoende om uw woning of bedrijf te beschermen. Een goede alarmopvolging is essentieel om de veiligheid van u en uw eigendommen te waarborgen. Door te kiezen voor alarmopvolging met Sentery Security, bent u verzekerd van een snelle en efficiënte interventie na alarm en wordt u bespaard van stress, tijd en geld. Neem contact met ons op voor meer informatie over onze diensten en oplossingen op maat.

Klaar om de veiligheid van uw onderneming te verhogen?