Hondenbewaking

Statische bewaking

Hondenbewaking

De veiligheid van uw organisatie en haar medewerkers is van groot belang. Een effectieve beveiligingsdienst kan hierbij van grote waarde zijn. Een hondenteam kan hierbij een waardevolle aanvulling zijn op de beveiliging. Sentery Security biedt met hun ervaring en kennis in bewakingsoplossingen met hond een unieke oplossing op maat afgestemd op uw behoeften. Bewaking met hond zorgt voor een preventief en beschermend karakter voor uw infrastructuur, goederen en medewerkers.

Hondenbewaking
Contacteer ons

We kijken samen naar de beste oplossing voor uw situatie.

Bedankt!

Wij hebben uw aanvraag goed ontvangen en komen zo spoedig mogelijk bij u terug!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Het gebruik van bewakingshonden.

Het gebruik van honden bij bewakingsactiviteiten is nauwkeurig aan regels gebonden. Zo mogen er alleen specifieke hondenrassen worden gebruikt en moet een hond een anti-agressietest ondergaan voordat hij ingezet mag worden. De leiband van de hond mag maximaal 2 meter lang zijn en de muilkorf blijft verplicht. De bewaker mag de hond niet inzetten om aan te vallen, maar louter als afschrikmiddel.

De honden van Sentery Security voldoen aan deze eisen en zijn getraind om op de juiste manier te reageren in elke situatie. Zo staan we garant voor optimale veiligheid en efficiënte interventie tijdens bewakingsopdrachten.

Oplossingen met honden.

Sentery Security biedt verschillende oplossingen aan met honden. Honden kunnen worden ingezet bij de bewaking van roerende of onroerende goederen, veiligheidscontroles bij mensen op niet-publieke plaatsen, en de bewaking van niet-publieke evenementen. Afhankelijk van uw behoeften kan deze dienst worden aangevuld met andere veiligheidsmaatregelen. De honden van Sentery Security voldoen aan alle regels en eisen en zijn getraind om op de juiste manier te reageren in bepaalde situaties.

Neem contact op met Sentery Security  voor meer informatie over de mogelijkheden van hondenbewaking.

Voordelen van hondenbewaking.

De aanwezigheid van een hondenteam is een grote troef voor de veiligheid van uw organisatie, zowel bij permanente als mobiele bewakingsdiensten. Bewakingshonden hebben een afschrikkend effect, een beter gehoor, reuk- en zichtvermogen, en zorgen voor een hoger veiligheidsgevoel van de bewakingsagenten en andere aanwezigen.

De voordelen van bewaking met honden zijn duidelijk. Het zorgt voor een preventief en beschermend karakter voor uw infrastructuur, goederen en medewerkers. Bovendien hebben honden een afschrikkende werking en kunnen snel reageren op gevaarlijke situaties.

Sentery Security biedt bewakingsoplossingen met hond op maat afgestemd op uw behoeften. Hondenbewaking zorgt voor een preventief en beschermend karakter voor uw infrastructuur, goederen en medewerkers. Neem contact met ons op voor meer informatie over onze diensten en oplossingen op maat.

Klaar om de veiligheid van uw onderneming te verhogen?