Consortiumbewaking

Mobiele bewaking

Consortiumbewaking

Op bedrijventerreinen waar meerdere ondernemingen gevestigd zijn, kan het verstandig zijn om te kiezen voor gezamenlijke bewaking. Consortiumbewaking biedt namelijk vele voordelen voor alle betrokken partijen. Door samen te werken en de kosten te delen, kunt u genieten van kwalitatieve beveiliging tegen de beste prijs.

Consortiumbewaking
Contacteer ons

We kijken samen naar de beste oplossing voor uw situatie.

Bedankt!

Wij hebben uw aanvraag goed ontvangen en komen zo spoedig mogelijk bij u terug!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Onze bewakingsagenten zijn getraind om een breed scala aan taken uit te voeren, waaronder het correct openen en/of sluiten van het gebouw, de detectie en eliminatie van technische afwijkingen of defecten en interne en externe controlerondes op schade aan fysieke toegangen. Daarnaast kunnen zij ook optreden bij diefstal, brand, technische storingen of hold-up na alarmmeldingen en hulpdiensten en klanten verwittigen bij incidenten. Tot slot houden ze uitgangscontrole op diefstal door werknemers (CAO nr. 89).

De meerwaarde van consortiumbewaking

Door te kiezen voor consortiumbewaking kunt u genieten van verschillende voordelen:

  • Kostenefficiënte beveiligingsoplossing: Door de kosten te delen met andere bedrijven op het terrein, kunt u kwalitatieve beveiliging krijgen tegen een voordelige prijs.
  • Snelle vaststelling en eliminatie van defecten of dreigingen: Onze bewakingsagenten zijn getraind om snel en doeltreffend op te treden bij situaties die een bedreiging vormen.
  • Bewakingsrondes op maat met real-time digitale rapportage: Onze bewakingsagenten kunnen rondes uitwerken die zijn aangepast aan uw specifieke behoeften. Bovendien wordt er gebruikgemaakt van real-time digitale rapportage, waardoor u steeds op de hoogte bent van wat er gebeurt op het terrein.
  • Speciaal opgeleide, meertalige bewakingsagenten: Onze bewakingsagenten zijn speciaal opgeleid om te werken in een omgeving met verschillende bedrijven en culturen. Ook zijn ze meertalig, waardoor ze kunnen communiceren met alle betrokken partijen.

Consortiumbewaking biedt een kosteneffectieve beveiligingsoplossing voor bedrijventerreinen met meerdere ondernemingen. Sentery Security kan een breed scala aan taken uitvoeren. Aarzel niet om contact met ons op te nemen voor meer informatie over onze diensten en hoe wij u kunnen helpen bij het beveiligen van uw bedrijf.

Klaar om de veiligheid van uw onderneming te verhogen?