Site bewaking

Statische bewaking

Site bewaking

Sitebewaking zorgt voor de veiligheid van uw organisatie door zijn preventieve karakter. Bouwwerven, industriebedrijven, havenfaciliteiten, opslagmagazijnen, enzovoort worden dagelijks blootgesteld aan veiligheidsrisico's met economische en fysieke gevolgen. Door een professionele bewakingsonderneming zoals Sentery Security in te schakelen, worden uw medewerkers, bezoekers en site ten allen tijde veilig gehouden, waardoor uw bedrijfsprocessen ongestoord kunnen doorgaan. We bieden graag sitebewaking op maat aan voor uw onderneming of project!

Site bewaking
Contacteer ons

We kijken samen naar de beste oplossing voor uw situatie.

Bedankt!

Wij hebben uw aanvraag goed ontvangen en komen zo spoedig mogelijk bij u terug!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Diverse bewakingsmogelijkheden

Betrouwbare bewaking voor alle soorten bouwwerven, industriële sites en industrieparken.

Gewoonlijk kiezen ondernemingen ervoor om hun sites te beveiligen met behulp van bewakingscamera's en/of een elektronisch alarmsysteem. Dit wordt vooral gedaan omdat het een eenmalige investering is, waardoor uw site jarenlang beveiligd is. Toch merken we steeds vaker dat er naast elektronische beveiligingsmiddelen meer behoefte is aan menselijke professionele bewaking.

Afhankelijk van het type terrein en uw behoeften kunnen onze agenten zorgen voor diverse bewakingstaken, zoals de correcte opening en/of sluiting van de site, identificatie, registratie en ontvangst van bezoekers, leveranciers en personeel, beheer en monitoring van elektronische camera- en alarmsystemen, algemeen veiligheidstoezicht en orde en netheid op de site, brandpreventie en -bestrijding en controle van uitgangen tegen diefstal door werknemers. Met beveiliging op maat kunnen we uw sites overdag en/of 's nachts beschermen. Zo kunnen situaties die schade of calamiteiten met zich mee kunnen brengen tijdig worden opgemerkt en aangepakt.

Industriële bewaking

Onze gespecialiseerde bewakingsagenten garanderen optimale veiligheid op industriële sites en industrieparken. We bieden specifieke beveiligingsoplossingen op maat voor permanente bewaking van personen, uitrustingen en goederen, om zo risico's te herkennen, te controleren en te elimineren.

Om de interne werking en processen van de industrie normaal te laten verlopen, is de aanwezigheid van een bewakingsagent als aanvulling op uw technische en elektronische beveiligingssystemen geen overbodige luxe. Zo kunnen we snel problemen vaststellen en defecten of dreigingen elimineren.

Bewaking op bouwwerven

Bouwwerven zijn vaak het doelwit van diefstal, vandalisme en ongewenst bezoek. Met het constant komen en gaan van mensen op een werf is het moeilijk om een goed overzicht te behouden. Om deze problemen te voorkomen en uw bouwwerf veilig te houden, doet u er goed aan om beroep te doen op een professionele bewakingsdienst zoals Sentery Security. Wij bieden verschillende soorten werfbewaking op maat aan, afhankelijk van uw specifieke behoeften.

Havenbewaking

Waar havenbewaking vroeger vrijblijvend was, is de bewaking van een haven nu verplicht volgens de Wet op de Maritieme Beveiliging (International Ship and Port Facility Security Code ISPS-code). Om u te beschermen tegen de toegenomen gevaren en risico's op een havensite, kunt u rekenen op Sentery Security. Onze bewakingsagenten kunnen permanent ingezet worden om uw havenfaciliteiten te bewaken en te controleren op diefstal, brandpreventie en -bestrijding, bestrijding van drugsproblematiek en meer. Wij helpen u graag verder met de bewaking van uw havensite.

Enkele voordelen van site bewaking door Sentery Security

Controlerondes: Onze bewakingsagenten voeren controlerondes uit op wisselende tijdstippen gedurende de dag om de veiligheid van uw pand of terrein te waarborgen, zowel binnen als buiten.

Hulpverlening: Al onze bewakers zijn opgeleid in EHBO en kunnen direct ondersteuning bieden bij ongevallen die zich op uw site voordoen.

Receptiediensten en bezoekersregistratie: Veel bedrijfsites werken met een receptie en bezoekersregistratie om bezoekers te ontvangen en te registreren, waardoor ongenodigde gasten buiten de deur gehouden kunnen worden.

Bescherming: Het inzetten van sitebewaking beschermt uw onderneming binnen en buiten openingstijden tegen vandalisme, fraude en vernielingen. Onze bewakers zijn getraind om onveilige en verdachte situaties te signaleren en correct te reageren op alarmen.

Sentery Security biedt verschillende oplossingen om uw bouwwerven, industriebedrijven, havenfaciliteiten en opslagmagazijnen veilig te houden. Met onze bewakingsmogelijkheden en bewakingsdiensten op maat kunnen we uw site optimaal beveiligen en ongewenste bezoekers en diefstal voorkomen. Neem contact met ons op voor meer informatie over onze diensten en oplossingen op maat.

Klaar om de veiligheid van uw onderneming te verhogen?