Statische bewaking

01/

Het bewaken en beschermen van uw bezittingen.

Als bedrijf of organisatie is het van cruciaal belang om de veiligheid van uw locatie te waarborgen. Een manier om dit te doen is door het inzetten van statische bewakingsagenten. Bij Sentery Security bieden wij als bewakingsbedrijf verschillende opties aan voor statische bewakingsdiensten aan van gebouwen, goederen of organisaties. De wet definieert statische bewaking als toezicht op en bescherming van roerende en onroerende goederen. Wij zorgen voor de frequente of voortdurende aanwezigheid van onze bewakingsagenten op een specifieke locatie waar beveiliging gewenst is.

Bij Sentery Security hanteren we een persoonlijke aanpak om de veiligheid van uw locatie te waarborgen. We analyserende mogelijke risico’s of gevaren die de veiligheid van uw locatie in gedrang kunnen brengen en stellen vervolgens een plan op dat specifiek gericht is op de behoeften van uw locatie. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie over onze diensten. Samen zorgen we voor een veiligere werk- en leefomgeving.

Contacteer ons
03/

Het belang van statische bewaking voor uw organisatie

Als bedrijf of organisatie is het essentieel om de veiligheid van uw locatie te waarborgen. Een van de manieren om dit te doen is door het inzetten op statische bewaking. Statische bewaking biedt vele voordelen voor de veiligheid van gebouwen, goederen of organisaties. Bewakingsagenten in uniform creëren een afschrikwekkend effect, het zorgt voor een geruststellend gevoel bij uw klanten of publiek, en het voorkomt diefstal.

Bij Sentery Security bieden we dan ook een gepersonaliseerde aanpak om de veiligheid van uw locatie te garanderen. Samen met u analyseren wij de mogelijke uitdagingen die de veiligheid in gevaar kunnen brengen. We kijken naar zaken als de locatie, de activiteiten die er plaatsvinden en eventuele zwakke punten in de beveiliging. Op basis hiervan stellen we een plan op dat specifiek gericht is op uw behoeften. Hierbij kan het afschrikwekkende effect van de bewakingsagent worden uitgebreid met aanvullende diensten. De bewakingsdienst kan op tijdelijke of permanente basis worden uitgevoerd.

Een gepersonaliseerde aanpak biedt vele voordelen. Door de specifieke risico's en problemen in kaart te brengen en hierop in te spelen, zorgen we voor een optimaal veiligheidsniveau. Dit geeft niet alleen uzelf, maar ook uw medewerkers en klanten een veiliger gevoel.

Daarnaast is het zo dat een standaard beveiligingsplan niet altijd toereikend is. Door onze gepersonaliseerde aanpak kunnen we de controles en maatregelen precies afstemmen op de behoeften. Dit betekent dat we alleen de controles en maatregelen inzetten die daadwerkelijk nodig zijn, waardoor u kosten bespaart.

Het is dus van groot belang om een gepersonaliseerde aanpak te hebben voor de beveiliging van uw locatie. Bij Sentery Security helpen we u graag bij het opstellen van een plan op maat. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie over onze diensten. Samen zorgen we voor een veiligere werk- en leefomgeving.

Meer informatie over Statische bewaking?

Bedankt!

Wij hebben uw aanvraag goed ontvangen en komen zo spoedig mogelijk bij u terug!
Oeps! Daar ging even iets mis... Probeer het zo meteen opnieuw.
04/

Kiezen voor statische bewaking met Sentery Security

Permanente bewaking met één of meer bewakingsagenten
Als u kiest voor statische bewaking van Sentery Security, kunt u rekenen op permanente bewaking met een of meer bewakingsagenten op de locatie die u wilt beveiligen. Deze agenten zijn specifiek opgeleid om de veiligheid van uw locatie te garanderen. Door hun permanente aanwezigheid hebben zij een ontradend effect op potentiële criminelen. Daarnaast kunnen zij snel reageren op ongewenste situaties, waardoor erger voorkomen kan worden.
Follow-up en monitoring vanaf de meldkamer
Sentery Security heeft een professionele meldkamer die 24 uur per dag, 7 dagen per week actief is. Vanuit deze meldkamer wordt de bewaking op afstand gevolgd en gecoördineerd. Hierdoor kunt u altijd rekenen op snelle reactietijden en een effectieve opvolging van eventuele incidenten.
Bewakingsagenten met verschillende opleidingsniveaus en takenpakketten
Bij Sentery Security werken bewakingsagenten met verschillende opleidingsniveaus en takenpakketten. Hierdoor kunnen wij onze diensten afstemmen op uw specifieke behoeften. Of u nu een kleine winkel wilt beveiligen of een groot bedrijventerrein, wij hebben de juiste bewakingsagenten met de juiste kennis en vaardigheden in huis.
Tweetalige bewakingsagent
Bij Sentery Security kunt u ook rekenen op tweetalige bewakingsagenten. Dit is met name handig als uw locatie zich bevindt in een tweetalige regio. Onze bewakingsagenten kunnen dan probleemloos communiceren met alle betrokken partijen.
Hoogtechnologische hulpmiddelen en digitale technologie
Sentery Security maakt gebruik van hoogtechnologische hulpmiddelen en digitale technologie voor optimale communicatie en maximale doeltreffendheid. Zo hebben onze bewakingsagenten bijvoorbeeld de beschikking over bodycams en GPS-tracking, waardoor wij in staat zijn om snel en adequaat te reageren op incidenten.
Ontzorging op maat, van preventie tot actie
Sentery Security biedt ontzorging op maat, van preventie tot actie. Wij analyseren de mogelijke gevaren die de veiligheid van uw locatie in gevaar kunnen brengen en stellen een plan op dat specifiek gericht is op de behoeften van uw locatie. Hierdoor kunt u erop vertrouwen dat uw locatie optimaal beveiligd is, zonder dat u zich hier zelf druk om hoeft te maken.

Klaar om de veiligheid van uw onderneming te verhogen?