Mobiele bewaking

01/

Bewaking voor een veilige locatie

Als organisatie is het van groot belang om de veiligheid van je activa, werknemers en klanten te waarborgen. Een alarmsysteem is een veelgebruikte beveiligingsmaatregel om dit te bewerkstelligen. Echter, het is belangrijk om te beseffen dat een alarmsysteem alleen niet voldoende is om een gebouw optimaal te beveiligen. Sentery Security begrijpt dit als geen ander en biedt daarom gespecialiseerde oplossingen voor preventieve controlerondes en interventies na alarm.

Door het nemen van aanvullende beveiligingsmaatregelen kan u als organisatie de veiligheid van uw locatie beter garanderen en eventuele bedreigingen tijdig signaleren en aanpakken. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie over onze diensten. Samen zorgen we voor een veiligere werk- en leefomgeving.

Contacteer ons
02/

Onze mobiele
bewakings-
diensten

Als bedrijf of organisatie is het belangrijk om de veiligheid van uw locatie te waarborgen. Elke locatie heeft zijn eigen specifieke kenmerken en bijbehorende veiligheidsrisico's en -problemen. Het is daarom belangrijk om een gepersonaliseerde aanpak te hebben die gebaseerd is op uw activiteiten en de controles die u wenst.

03/

Het belang van Mobiele bewaking voor uw organisatie

Mobiele beveiliging omvat routinetaken zoals het openen en sluiten van rondes, controlepatrouilles en brandcontroles. De activiteiten van mobiele beveiligingsagenten zijn gericht op het voldoen aan de behoeften van klanten en het waarborgen van de veiligheid van het gebouw.

Onze agenten zijn uitgerust om elke situatie aan te kunnen, of het nu gaat om inbraak, brand of andere veiligheidsdreigingen. In geval van een inbreuk op de beveiliging kunnen mobiele beveiligingsagenten snel reageren, de ernst van de dreiging beoordelen en passende maatregelen nemen om het risico te beperken. Zo kunt u vertrouwen op de preventieve en reactieve mobiele bewakingsdiensten van Sentery Security.

Meer informatie over Statische bewaking?

Bedankt!

Wij hebben uw aanvraag goed ontvangen en komen zo spoedig mogelijk bij u terug!
Oeps! Daar ging iets mis... Probeer het zometeen even opnieuw.
04/

Kiezen voor Mobiele bewaking met Sentery Security

Onze bewakingsagenten zijn actief bij de volgende vormen van mobiele bewaking, zowel binnen als buiten het bedrijf. U bepaalt zelf welke diensten voor uw situatie nuttig kunnen zijn, en de frequentie en aard van die controles hangen af van uw behoeften.

Interne en/of externe controlerondes
De aanwezigheid van een agent werkt preventief. Inbraak of diefstal wordt zo voorkomen en ontraden.
Openings- en/of sluitingsrondes
Hieronder verstaat men de toegang vrijgeven, controleren op aanwezigheden en afsluiten volgens de afgesproken procedures. Onze agenten zorgen ervoor dat uw locatie goed en veilig wordt afgesloten en dat er niemand meer in het pand aanwezig is.
Brandpreventierondes
U hoeft zich geen zorgen te maken over de (brand)veiligheid van uw locatie. Onze agent controleert preventief op de veiligheid van brandgevoelige sites, door middel van brand-/sluitingsrondes.
Interventie na alarm
De bewakingsagenten geven 24/7 gevolg aan elk alarm. Dit met of zonder toegang tot uw gebouw, volgens instructie.

Klaar om de veiligheid van uw onderneming te verhogen?